Hoe u kunt helpen?

Draagt u onze stichting een warm hart toe? Alle hulp is welkom. Hieronder een aantal zaken waarmee wij erg geholpen zouden zijn. 

Donaties

De struikelstenen kosten 120,- euro per steen. De stenen moeten natuurlijk ook onderhouden worden en soms zelfs vervangen wegens diefstal of ernstige beschadiging. Daarvoor is uiteraard geld nodig.

Een donatie zouden wij daarom zeer op prijs stellen. Elk bedrag is welkom. Donateurs van 120,- euro zullen een speciale vermelding krijgen op deze website.

Doneren kan eenvoudig via de PayPal button aan de rechterzijde, of door een bedrag over te maken naar onze rekening:

RABO Bankrekening nr.: NL93 RABO 0148 3010 02 t.n.v. Stichting Struikelstenen Valkenburg

Informatie, archiefmateriaal en fotomateriaal

Heeft u mogelijk nog informatie over Joodse families in Valkenburg? Weet u nog een verhaal van een persoon of over een familie? Of misschien heeft u nog foto’s of andere informatie over de deportatie van Joodse families uit Valkenburg aan de Geul?

Graag zouden wij dan met u in contact komen. U kunt ons bellen, mailen of schrijven, bezoek onze contact-pagina voor alle info. 

Aangemerkt als ANBI

Inmiddels heeft de inspecteur van Belastingen onze stichting aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling en ook als culturele ANBI. Dit betekent dat ook de belastingdienst overtuigd is van het belang van de Stichting Struikelstenen Valkenburg voor de cultuurhistorie van Valkenburg.

Helpt u mee?

Wilt u meehelpen om Struikelstenen mogelijk te maken in Valkenburg?

U kunt een donatie doen aan onze stichting.
Doneer via bankrekening

Doneer

Doneer via PayPal

Via de "Doneren" knop kun je zelf kiezen
welk bedrag je wilt doneren via PayPal

Doneer via Paypal

ANBI

Stichting Struikelstenen Valkenburg aangemerkt als ANBI